De vaste bemanning van de Bounty;


Kapitein Alex

Vanaf 2001 voerde hij actief met vele gasten op het luxe zeiljacht My Fair Lady. Vanaf 2010 heeft Alex van Klaveren het roer van de My Fair Lady ingewisseld voor die van zeil- en partyship Bounty. Ook vanaf deze positie weet Alex als geen ander de klant te voorzien van een onvergetelijke zeiltocht!

Alex is in de wintermaanden Apres- ski DJ en ski- snowboardleraar en is via VROUW (Telegraaf) verkozen tot “Leukste skileraar van Nederland 2011” Lees meer >>>

Party-Manager ‘duizendpoot’ Henny

Gangmaakster, hoofd cateraar, zeilster, Henny is van alle markten thuis. Henny zorgt ervoor dat alle gasten aan boord een ware VIP behandeling krijgen en de catering tot in de puntjes perfect wordt verzorgd.

Catering topper Annelies

Zonder haar ontbreken net de extra puntjes op de i. Annelies geeft de voorkeur om achter de schermen net dat beetje extra flair aan de catering toe te voegen en zorgt met haar scherpe oog voor detail dat er geen spullen blijven slingeren.

Allrounder Merilyn

De rechterhand en vrouw van kapitein Alex. Zij houdt zich bezig met de diverse boekingen op de Bounty en daarnaast zet zij zich op diverse tochten in als matroos, stuurvrouw of DJ.

Veelzijdige Flip

Er is niets wat deze man niet kan, achter de bar, in de mast, als matroos de zeilen hijsen, de machine kamer op orde houden, sleutelen aan de motor, noem maar op en deze multifunctionele topper zorgt ervoor dat het in orde komt.

Onze Koks

Omdat wij voor ieders budget u de gelegenheid willen geven om met ons te kunnen varen maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk professionele koks. Met o.a bekende namen zoals; Michel van der kroft (bekroond met een Michelinster), Toine Smulders (in 2009 uitgeroepen tot beste kok van de wereld!).

Aan boord van de Bounty worden de maaltijden tot de puntjes verzorgd, waarbij ons uitgangspunt is om de mooiste seizoensproducten die land en zee te bieden hebben te breiden tot originele en verrassende gerechten waarbij ‘de smaak’ altijd het belangrijkste is. Dit alles gebeurd in een volledig professioneel uitgeruste kombuis.

Bounty crew

Bardames, matrozen, afwashulpjes, zalm rokers, muzikanten, zangers, ambtenaar van de burgerlijke stand en nog vele andere. Al deze mensen werken met veel plezier mee om een goed verloop van uw dag te realiseren.

Lijkt het u leuk om deel uit te maken van ons team?

Wij zijn altijd opzoek, naar leuke mensen die ons willen ondersteunen om het onze gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.