Gratis trouwen voor de wet

Een huwelijksvoltrekking is niet goedkoop! Hebben jullie wel eens nagedacht om voor gratis trouwen optie te gaan? Op deze manier kunnen jullie flink wat kosten besparen. Trouwschip Bounty helpt graag om voor ieder bruidspaar een betaalbaar trouwarrangement samen te stellen, waarbij jullie een dubbele trouwceremonie gaan ontvangen.

Naast de normale huwelijksvoltrekkingen moeten gemeentes met meer dan 10.000 inwoners twee momenten per week aanbieden om gratis te trouwen. Deze regel is in de wet opgenomen. Dit is bepaald om iedereen de mogelijkheid te bieden in het huwelijksbootje te kunnen stappen.

Kies ervoor om gratis in de ochtend te trouwen voor de wet, waarbij jullie een kleine officiële ceremonie krijgen en enkel voor het trouwboekje betalen. Nadat jullie officieel getrouwd zijn, bepalen jullie zelf hoe de verdere trouwdag gaat verlopen.

Trouwschip Bounty biedt hierbij de unieke mogelijkheid voor het symbolisch trouwen met een knipoog.
“Geef elkaar ‘Symbolisch’ het Jawoord bij Trouwkapitein Alex of met een eigen ambtenaar, waarbij jullie ceremonie onofficieel is, maar toch echt lijkt! Ringen bij elkaar omdoen, de liefdesakte / kopie trouwakte ondertekenen en we sabreren een fles bubbels op feestelijke wijze.

Dit huwelijk is niet echt, maar het is wel een bijzondere belevenis waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Jullie getuigen zijn de enige personen die van te voren ingelicht moeten zijn en verder zal jullie huwelijk officieel lijken. Wij kunnen zelfs een akte organiseren welke lijkt op een officiële akte (deze is dus niet rechtsgeldig) om jullie huwelijk te bezegelen, waardoor ook de ceremonie levensecht lijkt.

Hoe nu verder?

Omdat het voor jullie één van de meest bijzondere dagen in het leven moet worden, nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke bezichtiging.

Klik hier voor een vrijblijvend bezoek aan trouwlocatie Bounty en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.