Trouwschip Bounty open schip tijdens de Toptrouwlocatie Route

TrouwschipBounty Open Top TrouwLocatie_Route 2020

Toptrouwlocaties organiseert op meerdere zondagen per jaar de Open Toptrouwlocatie Route

LELYSTAD- Op 19 april 2020 doet zeilschip Bounty, mee aan de open toptrouwlocatie route. Het schip is deze dag opengesteld om kennis te maken en de sfeer te proeven hoe romantisch Bounty als trouwlocatie kan zijn.  

De mooiste dag van je leven moet dan ook in het teken staan van genieten, met de hoofdletter ‘G’, dus Bounty neemt je graag alle zorg uit handen en kunnen ook voor een uitstekende catering zorgen. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met een bepaald dieet en of met personen die vegetariër zijn.

Zeilschip Bounty is te vinden in de moderne, goedverzorgde Batavia Haven in Lelystad, dus wij heten u van harte welkom aan boord van ons schip op 19 april 2020 tussen 11:00 – 16:00

De symboliek van in ‘het huwelijksbootje stappen’, maak je waar op onze unieke trouwlocatie, welke ook een licentie heeft voor huwelijksvoltrekkingen. De crew van Bounty zorgt voor een onvergetelijke dag!

U kunt zich aanmelden via de site van Open Top Trouwlocatie route en maakt daarbij kans op een huwelijksdag van maximaal €10.000,-.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*