havenamsterdam1
Vertrekhaven: Amsterdam
Aantal personen: 15 – 50

Omschrijving:

Trouwen aan boord van een echt huwelijksbootje met als achtergrond de skyline van Amsterdam met o.a. het scheepvaartmuseum, zeeburg of het centraal station? Zeil- en Partyship Bounty is officieel erkend als trouwlocatie door de gemeente Amsterdam. Stadsdeel centrum en Oost.

Trouwen voor de gemeente Amsterdam heeft de unieke mogelijkheid om 24/7 al zeilend het Ja-woord te mogen geven. Zo is het mogelijk om met een mooie zonsondergang of zelfs tijdens de nachtelijke uren de ceremonie plaats te laten vinden.

Hoe ziet het arrangement eruit;

De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord. Voor, tijdens en na de officiële inzegening van het huwelijk kan het schip een vaartocht maken langs diverse bezienswaardigheden. Tevens kunt u uw dag, avond of nacht zo mooi en uitgebreid maken als u wil. Wij bieden een uitgebreide lijst met cateringmogelijkheden.

 
Boekingsinformatie:

Omdat het voor u één van de meest bijzondere dagen in uw leven moet worden, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging op ons prachtige schip. U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact opnemen met Merilyn van Klaveren – Ursem op nummer 0320-820204 of via onderstaande contact button. 

Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is en bieden wij u tevens via onze reserveringsbutton de mogelijkheid zelf uw offerte samen te stellen.