trouwpaar-rondZeil- en Trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. Waarbij voor de gemeentes Lelystad & Amsterdam het ja-woord kan worden gegeven tijdens het zeilen!

Trouwen behoort tot een openbare gelegenheid daarom is het in bijna alle gemeentes noodzakelijk dat als men op een schip wil trouwen dat deze aan de kade ligt tijdens de huwelijks ceremonie.

In Almere, Volendam en Hoorn dient er dan ook aan de kade te worden getrouwd, Alle gemeentes hebben hun eigen unieke uitstraling. Almere heeft het prachtige uitzicht over het Markermeer, Hoorn met de mooi Hoofdtoren en Volendam met de bijzondere haven en huizen op de achtergrond.

Voor de gemeentes Lelystad en Amsterdam is het uiteraard ook mogelijk om aan de kade te trouwen, echter bieden deze gemeentes beide als enige in Nederland de mogelijkheid om ook tijdens het varen het ja-woord te kunnen geven.

Voor de gemeente Lelystad geldt dat 60 % van het Marker- en IJsselmeer behoren tot de gemeente, waardoor er al zeilend getrouwd kan worden. De ambtenaar zal dan een dagdeel tot uw beschikking staan, waardoor er heel flexibel omgegaan kan worden met het tijdstip waarop de ceremonie plaatsvindt.

Bij de gemeente Amsterdam stadsdeel centrum kan er worden getrouwd 24 uur per dag en 7 dagen per week midden op ‘t IJ. De huwelijks ceremonie zal dan plaatsvinden met de skyline van Amsterdam op de achtergrond.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.