rondLetterlijk in het huwelijksbootje stappen, trouwen op een unieke en bijzondere locatie. Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend.

Wij geven met onze bijzondere 2-mast Brigantijn een nieuwe betekenis aan de term ‘Huwelijksbootje’. Ook bieden wij met onze locatie de unieke mogelijkheid om naast stilliggend aan de kade ook al zeilend het ja-woord te kunnen geven. Trouwschip Bounty behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland en biedt hiermee ook een prachtige omgeving voor het vastleggen van deze bijzondere dag.

Al varend biedt trouwschip Bounty ruimte voor maximaal 50 gasten waardoor de bruiloftsceremonie op een zeer intieme manier kan worden ervaren. Stilliggend kunnen we het aantal gasten uitbreiden tot 85.

Naast de officiële trouwlicenties kunnen we vanuit andere havens langs het Marker- en of IJsselmeer in Nederland koers zetten naar Lelystad’s vaargebied om aldaar het ja-woord te kunnen geven. Maar liefst 60% van het Marker- en IJsselmeer behoren tot dat gebied. Ook bijzonder is onze mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te kunnen trouwen op ’t IJ te Amsterdam.

Extra tip: Het is ook mogelijk om het schip op een hele speciale manier te laten verlichten, waardoor er een hele bijzondere uitstraling ontstaat na zonsondergang.

Onze uitgebreide keuken biedt de mogelijkheid een zeer gevariëerd assortiment aan catering samen te stellen. Doordat wij de catering in eigen beheer hebben werkt onze kok uitsluitend met verse producten en al het eten wordt dan ook vers in de keuken bereid. 

Voor de mensen zonder zeebenen, die toch op deze prachtige locatie willen trouwen, is het ook mogelijk het evenement stilliggend te laten plaatsvinden.

Sinds 2004 vinden er al huwelijksvoltrekkingen plaats op zeilschip Bounty, iedere bruiloft is echter anders en heeft een eigen identiteit. Wij gaan met het bruidspaar op zoek naar elementen die passen in hun sfeer. Niet doen wat hoort, maar kiezen wat zij willen en waar zij blij van worden. Hun trouwdag is een unieke belevenis en dat gevoel willen we in alles laten zien.

Onze crew bestaat uit representatieve en goed opgeleide mensen en daarnaast werken wij uitsluitend met professionele koks waaronder de beste kok van de wereld 2010 Toine Smulders.

Trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeentes Amsterdam, Volendam, Hoorn en Lelystad.

Namens de crew heten wij u van harte welkom. Tevens krijgen wij energie als u tevreden bent en ontvangt u service met een glimlach.

 

 

 

{gallery}http://www.flickr.com/photos/oxalex/sets/72157634557860287/{/gallery}