Een goede catering is belangrijk op het water
Doordat wij het eten en drinken in eigen beheer verzorgen, kunnen wij zeer flexibel met u meedenken. Met als resultaat dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook voor de lagere budgetten hebben wij eenvoudige, maar kwaliteitsvolle hapjes om uw gasten het naar de zin te maken.
Van zeilbelevenis naar culinaire belevenis. Wilt u uw gasten iets bijzonders voorleggen dan biedt Bounty als varend restaurant u de perfecte locatie om u hierin te voorzien. Wij werken met verschillende professionele koks die alles vers in onze moderne kombuis bereiden. Hierdoor ervaart / ruiken uw gasten dat er echt wordt gekookt met zoveel mogelijk duurzame seizoensproducten uit de eigen streek. Naast een goede smaak zorgen wij ook natuurlijk voor een mooie presentatie voor het oog.
Voor een absolute culinaire belevenis op topklasse niveau, werken wij ook met meerdere koks die behoren tot de culinaire top. Wij werken onder ander samen met topkok Toine Smulders welke in 2008 is uitgeroepen tot de beste kok van de wereld. Zijn exclusieve meergangen diners en luxe amuses zullen op spectaculair wijze worden gepresenteerd aan uw genodigden.