Een goede catering is belangrijk op het water

Doordat wij het eten en drinken in eigen beheer verzorgen, kunnen wij zeer flexibel met u meedenken. Met als resultaat dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook voor de lagere budgetten hebben wij eenvoudige, maar kwaliteitsvolle hapjes om uw gasten het naar de zin te maken.

Van zeilbelevenis naar culinaire belevenis. Wilt u uw gasten iets bijzonders voorleggen dan biedt Bounty als varend restaurant u de perfecte locatie om u hierin te voorzien. Wij werken met verschillende professionele koks die alles vers in onze moderne kombuis bereiden. Hierdoor ervaart / ruiken uw gasten dat er echt wordt gekookt met zoveel mogelijk duurzame seizoensproducten uit de eigen streek. Naast een goede smaak zorgen wij ook natuurlijk voor een mooie presentatie voor het oog.

Voor een absolute culinaire belevenis op topklasse niveau, werken wij ook met meerdere koks die behoren tot de culinaire top. Wij werken onder ander samen met topkok Toine Smulders welke in 2008 is uitgeroepen tot de beste kok van de wereld. Zijn exclusieve meergangen diners en luxe amuses zullen op spectaculair wijze worden gepresenteerd aan uw genodigden.

Download actuele cateringlijst >>>

Catering service en transportkosten

Bij de verzorging aan boord berekenen wij service- en transportkosten. Dit zijn vastgestelde kosten voor de kok en het bedienend personeel, om u een goede professionele service te kunnen bieden. Tevens worden de hogere transportkosten voor het aanleveren van catering hiermee voldaan. Ter extra informatie; een varend restaurant heeft veel hogere exploitatiekosten dan een normaal restaurant. Een personeelslid kan ook niet zomaar van boord gaan en wij houden graag onze eten en drinken prijzen vergelijkbaar met andere horeca catering bedrijven.

Prijs per dagdeel periode per persoon.

4 uur 6 uur 8 uur 10 uur 12 uur
€ 3,00 € 4,00 € 5,00 € 6,00 € 7,00
(€ 3,63 incl. btw) (€ 4,84 incl. btw) (€ 6,05 incl. btw) (€ 7,26 incl. btw) (€ 8,47 incl. btw)

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 6 % btw, behalve de alcoholische dranken en de servicekosten, hier bedraagt de btw 21 %. We hebben de inclusief prijzen erbij vermeld.

Naast wij u graag persoonlijk informeren betreffende onze mogelijkheden is het ook mogelijk om via www.onlinezeilen.nl ons online boekingssysteem (24 uur x 7 dagen per week) met een handige offerte tool om zelfstandig een volledig arrangement naar wens samen te stellen. U krijgt een volledig kosten overzicht te zien en tevens kunt u de gewenste datum geheel vrijblijvend voor 5 dagen in optie plaatsen.

Als dit voorstel u past, kunt u later bij akkoord direct online reserveren.

Via deze link kunt u op de webstie www.zeilschipbounty.nl zelfstandig direct online een offerte naar wens samenstellen