“Gefeliciteerd met jullie trouwplannen”

Super leuk dat jullie deze pagina bezoeken. Wij nodigen jullie geheel vrijblijvend uit voor een persoonlijke bezichtiging met als dank, 2 vrijkaarten voor een vaartocht om alvast de sfeer te proeven. Elke huwelijk is bij ons uniek. Wij adviseren ieder bruidspaar op maat, waardoor jullie op exclusieve wijze trouwen op het water zoals jullie dit zelf graag wensen. Via een persoonlijke gesprek kunnen wij jullie wensen doornemen en direct ideeën, voorbeelden en mogelijkheden bespreken.

Vul hier de gegevens in en plan een afspraak:

  • Gewenste voorkeursdatum voor een vrijblijvende bezichtiging
  • Vanwege vele aanbevelende partners vinden wij het leuk hoe jullie ons gevonden hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn een familie bedrijf. Hierdoor zijn wij zowel overdag als in de avond beschikbaar om jullie aan boord te kunnen ontvangen.

“Geef elkaar het Ja-woord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Bruidsparen met een waardebon kunnen zich aanmelden voor een proefvaart tijdens één van onze speciale promotionele individuele opstapdagen. Zie: www.zeilschipbounty.nl/evenementen

Trouwschip Bounty is officiële trouwlocatie in de gemeenten; Amsterdam, Almere, Hoorn, Volendam en Lelystad en kan zowel zeilend als stilliggend als huwelijkslocatie ingezet worden.