Zeil- Trouwschip Bounty biedt u officiële trouwlocaties in diverse gemeenten in Noord-Holland! Sinds 2004 is het mogelijk om een unieke trouwerij op ons zeilschip Bounty te organiseren. Vele stellen gingen u al voor en stapten bij ons letterlijk in het huwelijksbootje. Normaliter dient u op de kade te staan wanneer u in het openbaar trouwt. Bij ons is het echter ook mogelijk elkaar al varende het jawoord te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden en trouwarrangementen op ons trouwschip? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Officiële trouwlocaties Zeil- Trouwschip Bounty

Zeil- Trouwschip Bounty is erkend door het NTBO en behoort tot één van de officiële trouwlocaties in de gemeente Almere, Volendam, Hoorn, Amsterdam en Lelystad. Door de geringe ruimte op het schip kunt u bij ons altijd rekenen op een intieme en romantische trouwerij op een unieke Hollandse locatie. Uiteraard sturen we u na het jawoord niet direct van boord en kunt u naar wens tijdens de vaartocht genieten van een hapje en een drankje, muziek en de mooie omgeving. Voor elk budget is er bij ons een trouwarrangement te vinden waardoor het voor iedereen mogelijk is om op het water te trouwen!

Meer weten

Zou u graag weten of we ook tot de officiële trouwlocaties van uw gemeente behoren? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon 085 732 554 4 dan helpen we u graag verder!

Ook interessant: