alexeniktr2kl

Een bruiloft is één van de meest bijzondere en mooie dagen in het leven. Een dag die voldoet aan al jullie wensen. Een huwelijk is niet standaard het is een afspiegeling van 2 aparte persoonlijkheden die samen verder gaan in het leven.

Wij willen graag een bijdrage doen aan deze zeer bijzondere dag. En omdat Trouwschip Bounty geen doorsnee locatie is zal de huwelijksvoltrekking ook niet doorsnee zijn. Wij zullen alles in het werk stellen om uw speciale dag ook zo te laten verlopen zoals u dat wil.

Daarom bieden wij ook maatwerk aan. De tijden zijn flexibel evenals de catering en het entertainment. Wilt u bijvoorbeeld barbecuen met de hele familie of laat u het diner liever uitserveren door onze representatieve crew? Ook op het gebied van entertainment is van alles mogelijk. Het ene koppel danst graag op de diverse beats van een (allround) DJ en het andere stel laat zich graag tijdens de eerste dans begeleiden door prachtige Jazz muziek. Voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk uitsluitend de trouw ceremonie of het feest op het schip te laten plaatsvinden.

Niets is dan ook zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de locatie. Daarom nodigen wij u ook uit om persoonlijk het schip te komen bekijken en samen met de kapitein en hoofd catering uw wensen door te nemen.

U kunt contact met ons opnemen via 0320-820204 of via onze contactpagina.