Officiële trouwlocatie gemeente Almere

Trouwen op het water in haven Blocq van Kuffeler of Marina Muiderzand.
“Geef elkaar het Jawoord met een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op dé locatie en tijd die jullie het beste past.”
Locatie: Havens Blocq van Kuffeleren en Marina Muiderzand.

Als bewoner van Almere (of buitenstaander) zijn jullie natuurlijk op zoek naar de mooiste officiële trouwlocatie in de regio.

Ja, ik wil…

Uniek Trouwen aan boord van een romantisch zeilschip met ruimtelijk uitzicht over het Markermeer. Trouwschip Bounty biedt zowel binnen als buiten een unieke sfeer volle ruimte om elkaar in Almere op unieke wijze het ‘Ja’ woord te geven.

Gemeente Almere heeft Bounty officieel erkend als trouwlocatie om bruidsparen op dit prachtige trouwschip te mogen trouwen. De burgerlijke inzegening vindt echter plaats aan de kade. Na de huwelijksvoltrekking zal er comfortabel gevaren worden en biedt deze prachtige trouwlocatie tevens de mogelijkheid om de mooiste trouwfoto’s te laten maken.

Stijlvol en intiem trouwen
Elke huwelijk is bij ons uniek. Creëer de ceremonie en bruiloft op jullie eigen manier. Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt. Bij mooi weer wordt buiten op het dek het Ja-woord gegeven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. Zeilschip Bounty biedt voldoende binnenruimte voor alle gasten.

Exclusief of budgettair
Het eten en drinken wordt volledig in eigen beheer verzorgd. Wij werken met verse en duurzame producten en kunnen zowel op hoog exclusief als ook budgettair niveau voor ieder huwelijk een passend arrangement leveren.

Ook geschikt voor grote groepen
Verwachten jullie meer personen voor het huwelijksfeest? Harborhouse is de locatie op loop afstand van de afmeersteiger Almerezand waar jullie tot in de late uurtjes kunnen feesten.

Trouwentarieven gemeente Almere
http://www.almere.nl/tarievenburgerzaken

Omdat trouwen tot één van de meest bijzondere dagen in het leven behoort, vinden wij het belangrijk dat jullie persoonlijk een goed gevoel met ons hebben. Met deze reden bieden wij een leuke actie aan om de sfeer bij ons aan boord te proeven.

Klik hier voor een vrijblijvende bezichtiging en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!