havenamsterdam1

Trouwen op het water in Amsterdam zoals jullie zelf graag wensen.

“Geef elkaar het Jawoord met een onvergetelijke ceremonie waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een mooie locatie en tijd die jullie past.”

Locatie: Sumatrakade, Steiger 14 te Amsterdam

Als inwoner van Amsterdam (of buitenstaander) zijn jullie natuurlijk op zoek naar de mooiste officiële trouwlocatie in de regio.

Ja, ik wil…

Uniek Trouwen op het IJ met als achtergrond de skyline van Amsterdam met o.a. het scheepvaartmuseum, zeeburg of het centraal station? Trouwen aan boord op een romantisch trouwschip met ruimtelijk uitzicht over de bruisende stad Amsterdam. Gegarandeerd een spectaculaire dag om elkaar op het water onder volle zeilen het Ja-woord te geven. Niet alleen voor jullie, maar ook de gasten ‘jong & oud’ zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.  Dit prachtige zeilschip biedt, in de sfeer van toen met het comfort van nu een prachtige sfeervolle ambiance aan.

Amsterdam biedt tevens de unieke mogelijkheid om 24/7 te trouwen. Zo is het mogelijk om met een mooie zonsondergang of zelfs tijdens de nachtelijke uren de ceremonie plaats te laten vinden.

Gemeente Amsterdam Stadsdeel centrum en Oost heeft via Allround schepenverhuur Oxalex Bounty officieel erkend als trouwlocatie om bruidsparen op het water te mogen trouwen. De burgerlijke inzegening kan stilliggend aan de kade als ook varend op het IJ.

Stijlvol en intiem trouwen

Elke huwelijk is bij ons uniek. Creëer de ceremonie en bruiloft op jullie eigen manier. Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt.  Bij mooi weer wordt buiten op het dek het Ja-woord gegeven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. Zeilschip Bounty biedt voldoende binnenruimte voor alle gasten.

Exclusief of budgettair

Het eten en drinken wordt volledig in eigen beheer verzorgd. Wij werken met verse en duurzame producten en kunnen zowel op hoog exclusief als ook budgettair voor ieder huwelijk een passend arrangement leveren.

Vindt de ceremonie ergens anders plaats? Maak uw dag helemaal compleet met een receptie en/of feest vlak voor de kust van Amsterdam. Dit schip biedt genoeg ruimte om met een grote groep gasten te toasten en tot in de late uurtjes te feesten.

Het prachtige schip is meteen een goede locatie om de mooiste trouwfoto’s te maken.

Jullie zijn van harte welkom voor een geheel vrijblijvende bezichtiging en kennismaking aan boord van dit prachtige zeilschip. Het doorspreken van jullie wensen en onze mogelijkheden is van groot belang voor het slagen van jullie huwelijks dag. Wij nemen ook graag geheel de  tijd om met jullie tot aan de kleinste details mee te denken, waardoor jullie huwelijk zoals jullie wensen in vervulling gaat. Wij helpen graag jullie huwelijk van A tot Z te organiseren.
Via onze pagina ‘extra opties’ vindt u diverse mogelijkheden uw mooiste dag te voorzien van bijvoorbeeld muziek, fotografie en entertainment.

Hoe nu verder?

Omdat het voor jullie één van de meest bijzondere dagen in het leven moet worden, nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke bezichtiging.
Klik hier voor een vrijblijvend bezoek aan trouwlocatie Bounty en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.