Officiële trouwlocatie gemeente Hoorn

Trouwen op het water in Hoorn zoals jullie zelf graag willen.

“Geef elkaar het Jawoord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Locatie: Gemeente haven Hoorn / T‘ Houtenhoofd

Als bewoner van Hoorn (of buitenstaander) zijn jullie natuurlijk op zoek naar de mooiste officiële trouwlocatie in de regio.

Ja, ik wil…

Uniek Trouwen aan boord van een romantisch zeilschip in één van de mooiste VOC Havens van Nederland met als achtergrond de schitterende oude haven en de prachtige Hoofdtoren van Hoorn? Zeil- trouwschip Bounty biedt, in sfeer van toen en met het comfort van nu, een prachtige ambiance om elkaar op unieke wijze het ‘Ja’ woord te geven.
Gemeente Hoorn heeft Bounty officieel erkend als trouwlocatie om bruidsparen op het water te mogen trouwen. De burgerlijke inzegening vindt echter plaats aan de kade.

Stijlvol en intiem trouwen

Elke huwelijk is bij ons uniek. Creëer de ceremonie en bruiloft op jullie eigen manier. Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt.  Bij mooi weer wordt buiten op het dek het Ja-woord gegeven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. Zeilschip Bounty biedt voldoende binnenruimte voor alle gasten.

Exclusief of budgettair

Het eten en drinken wordt volledig in eigen beheer verzorgd. Wij werken met verse en duurzame producten en kunnen zowel op hoog exclusief als ook budgettair voor ieder huwelijk een passend arrangement leveren.

Vindt de ceremonie ergens anders plaats? Maak uw dag helemaal compleet met een receptie en/of feest in de gemeente Hoorn. Dit schip biedt genoeg ruimte om met een grote groep gasten te toasten en tot in de late uurtjes te feesten.

Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten uitvaren voor een mooie vaartocht. Het prachtige schip is meteen een goede locatie om de mooiste trouwfoto’s te maken.

Al zeilend trouwen

Als u gegarandeerd een spectaculaire dag wenst, dan kunt u er ook voor kiezen om via gemeente Lelystad elkaar op het water onder volle zeilen het Ja-woord te geven. Niet alleen heeft u een onvergetelijke dag, ook de gasten ‘jong & oud’ zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.

Wij helpen graag uw huwelijk van A tot Z te organiseren.

Via onze pagina ‘extra opties’ vindt u diverse mogelijkheden uw mooiste dag te voorzien van bijvoorbeeld muziek, fotografie en entertainment.

Trouwen leges gemeente hoorn

Trouw leges gemeente Hoorn

Hoe nu verder?

Omdat het voor jullie één van de meest bijzondere dagen in het leven moet worden, nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke bezichtiging.

Klik hier voor een vrijblijvend bezoek aan trouwlocatie Bounty en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!

 

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.