Officiële trouwlocatie gemeente Volendam

Trouwen op het water in de gemeentehaven Volendam zoals jullie zelf graag wensen.

“Geef elkaar het Jawoord met een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”
Locatie: Gemeentehaven Volendam voor de visafslag

Als bewoner van Volendam (of buitenstaander) zijn jullie natuurlijk op zoek naar de mooiste officiële trouwlocatie in de regio.

Ja, ik wil…

Uniek Trouwen aan boord van een romantisch zeilschip in de druk bezochte pittoreske vissershaven Volendam met als achtergrond decor de schitterende oude gebouwen en de prachtige Volendammer kwakken. Zeil- trouwschip Bounty biedt, in sfeer van toen en met het comfort van nu, een prachtige ambiance om elkaar op unieke wijze het ‘Ja’ woord te geven.

Gemeente Volendam heeft Bounty in het verleden benoemd erkend als trouwlocatie om bruidsparen op het water te mogen trouwen. De burgerlijke inzegening vindt echter plaats aan de kade.

Stijlvol en intiem trouwen

Elke huwelijk is bij ons uniek. Creëer de ceremonie en bruiloft op jullie eigen manier. Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt.  Bij mooi weer wordt buiten op het dek het Ja-woord gegeven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. Zeilschip Bounty biedt voldoende binnenruimte voor alle gasten.

Exclusief of budgettair

Het eten en drinken wordt volledig in eigen beheer verzorgd. Wij werken met verse en duurzame producten en kunnen zowel op hoog exclusief als ook budgettair voor ieder huwelijk een passend arrangement leveren.

Vindt de ceremonie ergens anders plaats? Maak uw dag helemaal compleet met een receptie en/of feest vlak voor de kust van Volendam op de Gouwzee. Dit schip biedt genoeg ruimte om met een grote groep gasten te toasten en tot in de late uurtjes te feesten.

Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten uitvaren voor een mooie vaartocht. Het prachtige schip is meteen een goede locatie om de mooiste trouwfoto’s te maken.

Trouwen leges gemeente Volendam

Trouw leges gemeente Volendam

Jullie zijn van harte welkom voor een geheel vrijblijvende bezichtiging en kennismaking aan boord van dit prachtige zeilschip. Het doorspreken van jullie wensen en onze mogelijkheden is van groot belang voor het slagen van jullie huwelijks dag. Wij nemen ook graag geheel de  tijd om met jullie tot aan de kleinste details mee te denken, waardoor jullie huwelijk zoals jullie wensen in vervulling gaat. Wij helpen graag jullie huwelijk van A tot Z te organiseren.

Via onze pagina ‘extra opties’ vindt u diverse mogelijkheden uw mooiste dag te voorzien van bijvoorbeeld muziek, fotografie en entertainment.

Hoe nu verder?

Omdat het voor jullie één van de meest bijzondere dagen in het leven moet worden, nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke bezichtiging.

Klik hier voor een vrijblijvend bezoek aan trouwlocatie Bounty en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!

 

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.