Wilt u graag romantisch trouwen? Stap dan letterlijk in het huwelijksbootje door te trouwen op het romantisch ingerichte Zeil- Trouwschip Bounty. Ons bijzondere schip is namelijk een officiële trouwlocatie! Hierdoor is het mogelijk om elkaar het jawoord te geven op ons schip, terwijl we uitvaren op een prachtige zeiltocht over de Nederlandse wateren. Zo maakt u uw trouwdag wel heel speciaal!

Romantisch trouwen tijdens een onvergetelijke zeiltocht

Kiest u ervoor om te trouwen op het romantisch ingerichte Zeil- Trouwschip Bounty, dan zorgen wij ervoor dat deze dag een ware belevenis wordt waar u nog vaak aan zult terugdenken. Wij kunnen uw huwelijk van het begin tot het einde voor u organiseren, zodat u volop kunt genieten van deze prachtige dag. Vanzelfsprekend staan hierbij uw wensen voorop. U kunt hierbij kiezen uit verschillende arrangementen, waaronder:

Zijn deze arrangementen nét niet wat u zoekt voor uw trouwdag? Wij kunnen u ook maatwerk leveren. Zo kunnen wij uw trouwdag, toch wel één van de meest bijzondere dagen van uw leven, precies zo inrichten zoals u dat wil.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Proef de sfeer van Zeil- Trouwschip Bounty

Ziet u het wel zitten om te trouwen op het romantisch ingerichte Zeil-Trouwschip Bounty? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 5117 3043. Wij vertellen u met plezier alles over de mogelijkheden die we u kunnen aanbieden. Ook is het mogelijk om van tevoren alvast vrijblijvend te proeven van de sfeer. Zo kunnen jullie met zijn tweetjes alvast een vaartocht maken met Zeil- Trouwschip Bounty. Ook hiervoor kunt u ons altijd even bellen.

Ook interessant: