Stijlvol trouwen voor elk budget, dat is mogelijk bij Zeil- Trouwschip Bounty! Ons zeilschip Bounty biedt elk gezelschap en op ieder moment de juiste benodigdheden voor een onvergetelijke trouwdag. Of u nu een exclusieve trouwerij met een uitgebreid diner wenst, op maandag low budget wilt trouwen of met een intiem gezelschap wilt genieten van een mooie vaartocht, bij ons kan het allemaal. Het schip ligt in de Bataviahaven te Lelystad maar kan naar wens ook uitvaren in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Urk of Kampen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Stijlvol trouwen op het water

Stijlvol trouwen op het water is bij Zeil- Trouwschip Bounty geen enkel probleem! Ons authentieke vierkantgetuigde schip is ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid, maar is tevens voorzien van de nodige luxe en comfort om uw dag compleet te maken. Voor elke trouwerij kunnen wij een passend arrangement samenstellen waarbij we altijd geheel vanuit uw wensen en ideeën denken. Heeft u voorkeuren of wensen? Meld ze dan gerust tijdens onze eerste kennismaking!

Afspraak maken

Zou u graag stijlvol trouwen op Zeilschip Bounty? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden en beschikbare data met ons te bespreken! Bent u nog oriënterende of heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd een bezoek brengen aan ons schip om een idee te krijgen van de sfeer of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Ook interessant: