Zeil- Trouwschip Bounty biedt u één van de top trouwlocaties in Nederland! Elk huwelijk is uniek en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid geheel op uw eigen manier de belangrijkste dag van uw leven in te vullen. Op ons luxe zeilschip vindt u alle gemakken voor een romantisch jawoord tijdens zonsondergang, een leuk dansfeest met een dj en een heerlijk diner voor naaste vrienden en familie. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot 50 personen en vertrekt naar wens in verschillende havens in Noord-Holland. Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Exclusief of budgettair top trouwlocaties

Top trouwlocaties moeten naar ons idee geheel naar uw persoonlijke voorkeuren afgestemd kunnen worden. Zeil- Trouwschip Bounty biedt u dan ook diverse arrangementen op het gebied van eten en drinken, entertainment, routes en prijzen. Of u nu een exclusieve trouwerij of een low budget trouwerij voor ogen heeft, bij Zeil- Trouwschip Bounty verzorgen we het graag van A tot Z voor u!

Interesse?

Heeft u interesse in een trouwfeest op het water of zou u enkel op één van onze top trouwlocaties foto’s willen maken? Neem dan eens contact met ons op om kennis te maken en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken met een van onze trouwexperts! U kunt hiervoor altijd een e-mail sturen naar info@trouwschip.nl of bel ons op het telefoonnummer 085 732 554 4.

Ook interessant: