Trouwen met mooie trouwceremonie voor 24 uur.

Trouwen voor 1 dag kan op verschillende manieren een leuke verrassing zijn

“Vraag je aanstaande op een bijzondere manier ten huwelijk”
“Stap opnieuw in het huwelijksbootje nadat jullie zoveel jaar getrouwd zijn.
“Onofficieel trouwen met mooi weer garantie op jullie eigen manier”
“Neem alvast een voorproefje op het échte trouwen”
“Leuk feestje na jullie partnerschapsregistratie”

Hoeveel jaar zijn jullie al getrouwd? 1 – 5 –  12,5 – 25 – 30 – 40 – 50 – 60 jaar, dan is het tijd voor een mooi jubileumfeest. Tegenwoordig is het een trend om de huwelijksgeloften opnieuw uit te spreken. Stap nu echt op een unieke en originele manier in het huwelijksbootje.

Nog niet helemaal toe is aan het échte trouwen, maar wel eens de sfeer willen proeven hoe zo’n bruiloft nou in z’n werk gaat, Trouwschip Bounty biedt de perfecte oplossing. Trouwen voor 1 dag “Wed for 24HR”

Symbolisch trouwen op het water met een knipoog.

“Geef elkaar ‘onofficieel’ het Jawoord bij kapitein Alex of een echte BABS of acteur op zee, zonder daarbij zeeziek te worden! De ceremonie vindt namelijk stilliggend plaats in de Bataviahaven. Ringen bij elkaar omdoen, onze liefdesakte ondertekenen en we sabreren een fles bubbels op feestelijke wijze.
Dit huwelijk is niet echt, het is een bijzondere belevenis waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Het is een sprookje dat duurt tot de zonsopkomst volgende dag.

Kosten.

Optie 1: Huwelijksvoltrekking door Trouwkapitein.
Kosten: €165,-.

Optie 2: Huwelijksvoltrekking in bruidskleding door Trouwkapitein.
Kosten: € 305,-
Hiervoor ontvangt het liefdes koppel van te voren in bruikleen uitgezochte trouwkleding en ‘dummy’ trouwringen. Tevens is de make-up ook volledig verzorgd.

Optie 3: Huwelijksvoltrekking in bruidskleding door Trouwkapitein incl. fotoshoot.
Kosten: € 375,-
Hiervoor ontvangt het liefdes koppel van te voren in bruikleen uitgezochte trouwkleding en ‘dummy’ trouwringen. Tevens is de make-up ook volledig verzorgd. Daarnaast zal een professionele fotograaf de huwelijksvoltrekking vastleggen. Foto’s worden digitaal aangeleverd.

Prijzen zijn totaalprijzen voor het bruidspaar & gasten incl. BTW. Daarnaast zal de kapitein één fles prosecco sabreren voor een feestelijke toast. Prijzen zijn excl. overige hapjes en dranken. Duur van de ceremonie inclusief ontvangst en toast is maximaal 1 uur. De ceremonie vindt stilliggend plaats in de Bataviahaven. 

Leuke referentie:

“wij zijn vandaag onofficieel bij jullie getrouwd, voor mij was dit een hele leuke verassing!!! wij vonden het erg leuk en goed verzorgd, bedankt voor deze onvergetelijke dag! Helemaal toen na aankomst in de haven Henry mij als afsluiter op de boegspriet ECHT ten huwelijk heeft gevraagd!!! Kapitein Alex super bedankt voor je tip” (Henry en Sandra)

Willen jullie liever een huwelijks ceremonie die op jullie lijf is geschreven?
Bekijk overzichtelijk via deze link verschillende BABS- trouwambtenaren en acteurs

Trouwen voor 1 dag wordt standaard gedaan vanuit de Bataviahaven te Lelystad. Het is op aanvraag ook mogelijk vanuit andere havens: Amsterdam, IJmuiden, Muiderzand, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Urk, Kampen.

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.