U gaat binnenkort trouwen in de provincie Flevoland, in de buurt van Almere misschien? Wat dacht u ervan om dit eens op een écht bijzondere manier te vieren? Dan is Trouwschip Bounty misschien wel iets voor u. Op ons romantisch ingerichte schip kunt u trouwen terwijl u zeilt over de prachtige wateren van Flevoland, waarbij we bijvoorbeeld langs de steden Urk, Dronten en Kampen kunnen varen.

Trouwen op een boot, zeilend langs de mooiste steden van Flevoland, zoals Almere

Uw trouwdag is één van de belangrijkste dagen van uw leven. U zult er dan nog regelmatig aan terugdenken. Kies er daarom voor om er een geweldige ervaring van te maken. Door uw bruiloft te houden op Trouwschip Bounty, bent u ervan verzekerd dat u en uw gasten nog vaak met plezier terug zullen denken aan deze speciale dag.  Wij zetten ons dan ook graag in om deze dag extra bijzonder te maken voor u. Wanneer u gaat trouwen, bijvoorbeeld in de prachtige omgeving van Almere, Urk, Dronten en Kampen, komt daar veel geregel bij kijken. Bij Trouwschip Bounty begrijpen we dat en komen we jullie, als aankomend gehuwden, hier graag in tegemoet. Zo kunnen wij de volledige bruiloft van A tot Z voor u regelen. Uiteraard kunnen we hierbij op maat werken, maar tevens bieden we verschillende arrangementen aan. Zo heeft u alvast een idee van wat mogelijk is bij Trouwschip Bounty.

  • Zeilend trouwen: geef elkaar het jawoord tijdens een prachtige zeiltocht door de wateren van Flevoland;
  • Stilligend trouwen: trouwen op een boot kan ook gewoon aan de kade, bijvoorbeeld in onze thuishaven in Lelystad. Hier kunt u meer gasten ontvangen dan wanneer u kiest om zeilend te trouwen;
  • Budget trouwen: ook wanneer u wat minder te besteden heeft is het prima mogelijk te trouwen op ons bijzondere schip, waarbij we bijvoorbeeld langs Urk, Dronten of Kampen kunnen varen. Hierbij kunnen uw gasten genieten van een heerlijk stuk cake en onbeperkt thee en koffie tijdens een prachtige romantische zeiltocht.
  • Deluxe trouwen: pak uw bruiloft groots aan! Bij het Deluxe trouwen arrangement kunt u vertrekken vanuit Lelystad, Amsterdam, Hoorn of Volendam. Tijdens de prachtige zeiltocht genieten u en uw gasten van een mooie ceremonie waarop getoast wordt met prosecco, waarna vervolgens de bruidstaart wordt aangesneden. Vervolgens is het tijd voor het feest waar u en uw gasten genieten van heerlijke drankjes, borrelhapjes en een BBQ.

Het is vanzelfsprekend dat uw trouwdag er precies zo uitziet zoals u dat voor ogen heeft. Het is per slot van rekening úw speciale dag. Daarom dienen onze arrangementen voornamelijk als suggesties voor mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Buiten onze arrangementen bieden we ook nog diverse extra opties. Zo kunnen wij ook het entertainment voor uw trouwfeest regelen, volledig naar uw smaak. Wilt u bijvoorbeeld een Live DJ, of kiest u toch voor jazz muzikanten, een saxofonist of een accordeonist om de achtergrondmuziek tijdens de huwelijkse voltrekking te verzorgen? Het kan allemaal bij Trouwschip Bounty!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Typisch Flevoland: trouwen op het water!

Wanneer u aan Flevoland denkt, denkt u aan water. Wat is er dan ook toepasselijker dan om in Flevoland ook daadwerkelijk te trouwen op het water? Trouwschip Bounty biedt u deze mogelijkheid. Wij nodigen u, als aankomende gehuwden, dan ook uit om een keertje een proefvaart te maken om alvast een beetje te proeven van de sfeer van het trouwen in de prachtige omgeving van Almere, Kampen, Dronten en Urk. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0)6 5117 3043. Heeft u misschien nog vragen over de mogelijkheden om te trouwen op Trouwschip Bounty? Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Ook interessant: