Trouwen met eigen trouwambtenaar

Stijlvol en intiem trouwen op jullie eigen manier.

Geen behoefte naar een saai of tuttig voorgelezen ceremonie, maar liever een speech die op jullie lijf is geschreven!

Houd jullie ceremonie intiem zoals jullie zelf graag wensen en vraag een bijzonder persoon om jullie te trouwen, laat iemand een lied zingen, een gedicht voorlezen of een mooi verhaal over jullie vertellen. Maak het helemaal zoals jullie zijn. Geen onpersoonlijke trouwambtenaar die jullie helemaal niet kennen, geen ellenlange verhalen die iedereen al kent, geen fouten in de namen of feiten, maar juist een interne aangelegenheid.

Naast het echte trouwen bieden wij ook de mogelijkheid om onofficieel te trouwen op jullie gewenste positie / locatie waar het huwelijk niet officieel voltrokken kan worden? Of willen jullie een ceremonie op een tijdstip en dag wat niet mogelijk blijkt binnen de gemeente, of besparen op de gemeentelijke trouwleges kosten?

De trouwceremonie is voor de meeste bruiden en bruidegoms het belangrijkste onderdeel van de bruiloft, en logisch want dat is het moment dat jullie in liefde en vriendschap elkaar trouw beloven. Voordat jullie besluiten om op deze manier te trouwen is het altijd belangrijk, eerst te onderzoeken wat voor jullie belangrijk is. Overleg met elkaar de essentie van de ceremonie!

Is het de plek, de mensen, de persoon die jullie trouwt, de woorden, de vorm? Willen jullie misschien een traditie van jullie ouders in stand houden? Of mag het ook anders zijn en zelf een traditie opzetten? Nadat jullie hebben ontdekt wat voor jullie de kern is van de ceremonie, zullen jullie waarschijnlijk ook weten in welke vorm jullie willen trouwen. Het ene stel wil namelijk een kerkdienst en het andere stel zal kiezen voor alleen een burgerlijk huwelijk. Of beiden.

Wij assisteren graag met het zoeken naar de elementen die passen binnen jullie sfeer. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt.  Bij mooi weer wordt buiten op het dek het Ja-woord gegeven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. Zeilschip Bounty biedt voldoende binnenruimte voor alle gasten.

Hoe nu verder?

Omdat het voor jullie één van de meest bijzondere dagen in het leven moet worden, nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke bezichtiging.

Klik hier voor een vrijblijvend bezoek aan trouwlocatie Bounty en ontvang 2 vrijkaarten om alvast de sfeer te proeven!

 

U kunt voor meer informatie ons contact formulier gebruiken of met Alex van Klaveren via nummer 0320-820204 contact opnemen.