Gaat u binnenkort trouwen in Noord-Holland, bijvoorbeeld Amsterdam of Hoorn? Met een bruiloft op het Zeil- Trouwschip Bounty kan het allemaal. Op ons romantische schip geeft u elkaar namelijk het jawoord terwijl u zeilt over de prachtige Nederlandse wateren. Zo maakt u uw trouwdag pas echt bijzonder en wordt de term ‘in het huwelijksbootje stappen’ ineens wel heel letterlijk!

Op unieke wijze trouwen in Amsterdam, Hoorn of Almere

Door te trouwen tijdens een zeiltocht over het water in Noord-Holland, terwijl u vaart langs het karakteristieke Hoorn of het bruisende Amsterdam, maakt u uw trouwdag een wel hele speciale belevenis. Gegarandeerd zullen jullie, maar ook de genodigde gasten, nog jarenlang met plezier terugdenken aan deze fantastische dag. Hierbij zorgen wij dat uw trouwdag van A tot Z, tot in de puntjes is geregeld. Vanzelfsprekend staan hierin uw wensen voorop, zodat uw speciale dag er precies uitziet zoals u dat wilt. Hiermee kunnen wij u compleet ontzorgen, waardoor u optimaal kunt genieten van één van de belangrijkste dagen van uw leven.

Zeil- Trouwschip Bounty, hét decor om te trouwen in Noord-Holland of Flevoland

Zeil- Trouwschip Bounty is een indrukwekkend schip met een traditioneel en romantisch uiterlijk. Zo deed deze prachtige twee-mast brigantijn tot 1965 dienst als viskotter op de Noordzee. In 2004 heeft het schip een ware transformatie ondergaan naar luxe zeilend schip. Hierbij is het schip ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid. Vervolgens is het een officiële locatie om te trouwen geworden in, verschillende gemeentes in Noord-Holland, waaronder Amsterdam en Hoorn. Buiten op het dek van het schip heeft u veel ruimte om rond te lopen en te genieten van de zon, het water en de wind. Binnen vindt u een eet- en dansgedeelte en een ruime bar van waaruit u uitzicht heeft over het water en de omgeving van Noord-Holland, bijvoorbeeld de prachtige bloemenvelden waar u langs vaart. Benedendeks bevindt zich een professionele keuken, waardoor u tijdens het varen kunt genieten van heerlijke hapjes of zelfs een heuse feestmaaltijd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

24 uur per dag trouwen in Amsterdam

Bij Trouwschip Bounty bieden we een mogelijkheid die uniek is in Nederland: bij ons kunt u namelijk trouwen op elk moment dat u maar wilt. Deze mogelijkheid om 24 uur per dag te trouwen biedt Trouwschip Bounty aan in samenwerking met de gemeente van Amsterdam. Hierbij varen we met een verlichte boot over ’t IJ waarop u elkaar het jawoord geeft. Vervolgens is het tijd om de taart aan te snijden en barst het feest los. Als dat geen begin van een goed feestje én een goed huwelijk is!

Hoe maken wij uw trouwdag tot een succes?

Gaat u binnenkort ook trouwen in Noord-Holland? Dan zorgt Trouwschip Bounty ervoor dat deze dag een geweldige en speciale ervaring wordt. Bij ons geeft u elkaar het jawoord terwijl we varen door de prachtige omgeving van Noord-Holland. Pittoreske stadjes, prachtige bloemenvelden of één van de vele andere trekpleisters van Noord-Holland, het kan allemaal. Kom van tevoren eens met zijn tweetjes een vaartocht maken bij ons om alvast een voorproefje te krijgen van de sfeer op Trouwschip Bounty en van de prachtige omgeving waar u kunt gaan trouwen. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging door te bellen naar +31 (0)6 5117 3043. Wilt u graag meer informatie over ons schip of de mogelijkheden die wij bieden? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Ook interessant: