Trouwen op een prachtig schip op het water, zo maakt u uw trouwdag pas écht tot een bijzondere dag. Gaat u binnenkort trouwen? Bespaar uzelf de langdradige ceremonies in het stadhuis en kies ervoor te trouwen op een unieke manier, bijvoorbeeld terwijl u over de prachtige wateren van Noord-Holland en Flevoland zeilt op een romantisch ingerichte boot. Trouwschip Bounty biedt hiervoor de perfecte gelegenheid.

Volledig verzorgd trouwen op het water

Uw trouwdag is een speciale dag die u niet snel zult vergeten. Door een unieke ervaring te koppelen aan uw trouwdag, bijvoorbeeld trouwen terwijl u op een schip over het water zeilt, zult u nog lange tijd met plezier terugdenken aan deze prachtige belevenis. Om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw trouwdag, kunnen we u volledig ontzorgen met Trouwschip Bounty. Wij organiseren uw bruiloft dan ook van het begin tot het einde. Vanzelfsprekend staan uw wensen hierbij centraal. Het is immers ook úw speciale dag. Om u een indicatie te geven over de mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt wanneer u gaat trouwen op een boot, hebben we verschillende arrangementen opgesteld:

Wij begrijpen dat uw bruiloft een erg persoonlijke ervaring is. Daarom zijn onze arrangementen voor het trouwen, terwijl u op een schip over het water zeilt, slechts voorbeelden. Voor het regelen van uw bruiloft kunt u namelijk rekenen op echt maatwerk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Proef de sfeer van trouwen op een boot

Kiest u voor een bijzondere bruiloft op het water? Kom dan eens langs om van tevoren alvast van de sfeer te proeven. Wij bieden u en uw partner namelijk vrijblijvend een proefvaart op Trouwschip Bounty aan. Zo weet u alvast een beetje hoe het voelt om uiteindelijk op bijzondere wijze écht te gaan trouwen op een boot. U kunt zich hiervoor aanmelden door te bellen naar +31 (0)6 5117 3043. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden voor uw huwelijk op het water? Dan kunt u natuurlijk ook even bellen.

Ook interessant: