Op zoek naar een intieme trouwfeest locatie: bekijk dan eens de mogelijkheden van Zeil- Trouwschip Bounty! Sinds 2004 gaven vele geliefden elkaar het jawoord op ons prachtige authentieke zielschip. Door de jarenlange ervaring en het comfort van de boot kunnen we u de dag van uw leven bezorgen! Zeilschip Bounty is te bewonderen in haar thuishaven in Lelystad, maar kan voor uw ceremonie of feest ook uitvaren vanaf havens in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Kampen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Trouwfeest op een mooie locatie

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een trouwfeest locatie voor uw borrel, diner of feest? Bekijk dan eens de uitzonderlijke mogelijkheid om dit te vieren op de wateren van het IJsselmeer! Sinds 2004 biedt ons zeilschip Bounty u de mogelijkheid om op het water uw trouwerij te vieren en letterlijk met uw geliefde in het huwelijksbootje te stappen. Voor elk budget, elk dagdeel en iedere stijl hebben we een mooi trouwarrangement samengesteld waardoor uw trouwdag direct van A tot Z geregeld kan worden.

Afspraak maken

Wilt u graag meer weten over een trouwfeest op onze unieke locatie, maak dan even een afspraak voor een vrijblijvend bezoek en meer informatie. Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u ook altijd even bellen naar 085 732 554 4 of stuur ons een e-mail.

Ook interessant: