Eén van de meest bijzondere trouwlocaties in de omgeving van Almere? Dat moet Trouwschip Bounty wel zijn. Hier kunt u elkaar namelijk het jawoord geven terwijl u op een prachtig schip over de indrukwekkende Nederlandse wateren zeilt. Uw trouwdag is van zichzelf al een speciale dag, maar op deze manier maakt u het pas echt bijzonder. Door te trouwen op een unieke trouwlocatie op het water in de buurt van Kampen, weet u zeker dat u en uw gasten nog lange tijd met plezier terug zullen denken aan een geweldige ervaring.

Unieke trouwlocaties bij Almere? Wat dacht u van trouwen op een boot!

Vergeet saaie trouwlocaties, op Trouwschip Bounty heeft u pas echt een speciale bruiloft in de regio van Almere! Trouwschip Bounty is door verschillende gemeentes, waaronder Kampen erkend als officiële trouwlocatie. Niet alleen zorgen wij voor een bijzondere ervaring, wij kunnen ook uw volledige bruiloft voor u regelen waarbij we maatwerk kunnen bieden. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken en kunt u volop genieten van deze speciale dag. Dat vinden wij dan ook erg belangrijk, want uw trouwdag is één van de belangrijkste dagen van uw leven. Bij ons kiest u uit verschillende arrangementen. Zo kunt u op onze trouwlocatie in de omgeving van Kampen compleet uitpakken, maar kunt u het ook sober houden. Uw wensen staan voorop. Het is immers úw speciale dag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Proef alvast de sfeer van deze unieke trouwlocatie in omgeving Kampen

Stap letterlijk in het huwelijksbootje door te kiezen voor onze unieke trouwlocatie in de omgeving van Kampen: namelijk trouwen terwijl u op een boot door het water vaart. Ziet u het wel zitten om de traditionele trouwlocaties in Almere links te laten liggen en te gaan voor een bijzondere ervaring? Kom dan eens langs om een proefvaart te maken! Hiervoor belt u naar +31 (0)6 5117 3043. Ook voor meer informatie over onze unieke trouwlocatie kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Ook interessant: