Trouwlocaties in Lelystad en omgeving aan het bekijken: vergeet dan niet het zeilschip van Zeil- Trouwschip Bounty! Ons luxe zeilschip Bounty is een prachtige tweemast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. Na een grondige restauratie doet het schip sinds 2004 dienst als luxe trouwlocatie in Noord-Holland en hebben al vele geliefden elkaar op deze romantische en stijlvolle locatie het jawoord gegeven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Trouwlocaties in de regio Lelystad

Als u het aanbod trouwlocaties in Lelystad en omgeving gaat bekijken zijn er veel dezelfde locaties te vinden. Bij Zeil- Trouwschip Bounty bieden we u daarom een unieke en zeer romantische trouwlocatie, namelijk ons luxe zeilschip Bounty! Het is zelfs samen met Amsterdam de enige gemeente in Nederland waar al zeilend het jawoord gegeven kan worden.  Met de authentieke uitstraling van een viskotter van vroeger en het comfort van nu is dit de ideale locatie voor een intieme en stijlvolle trouwerij op het water. Uiteraard begrijpen we dat u zo uw eigen wensen en ideeën hebt en daarom kunnen we voor iedere gelegenheid een passend arrangement samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel de verschillende trouwarrangementen van Zeil- Trouwschip Bounty!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden en trouwlocaties van ons zeilschip Bounty uit Lelystad? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: 085 732 554 4.

Ook interessant: