Bent u trouwlocaties in Volendam en omgeving aan het bekijken? Bekijk dan ook eens de mogelijkheid van Zeil- Trouwschip Bounty om te trouwen op een zeilschip! Van oudsher is het schip een viskotter van de Noordzee. Na een drastische opknapbeurt is het authentieke schip nu beschikbaar als luxe en unieke trouwlocatie voor mensen in de regio Noord-Holland. Wij verzorgen zowel dag- als avondtochten waardoor u precies op dat tijdstip dat u wenst het jawoord aan elkaar kunt geven!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)85 732 554 4

Unieke trouwlocaties in Volendam

Heeft u altijd al op een bijzondere, maar romantische locatie willen trouwen? Ons zeilschip is een van de meest stijlvolle en romantische trouwlocaties in Volendam en omgeving! Al varende door de pittoreske vissershaven van Volendam neemt u uw partner tot uw wettige echtgenoot. Uiteraard in het bijzijn van uw beste vrienden, familie en eventuele kinderen. Trouwschip de Bounty biedt u de sfeer van vroeger maar heeft het comfort en de luxe van nu. Kortom, een ideale locatie voor een sfeervol en gezellig trouwfeest op het water!

Vrijblijvende bezichtiging

Bent u benieuwd naar de uitstraling van zeilschip de Bounty of zou u graag meer te weten komen over de verschillende trouwlocaties van onze boot in Volendam? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan ons zeilschip!

Ook interessant: