Corona-proof trouwen aan boord van Bounty

Corona proof trouwen op zeilschip bounty

 

Trouwlocatie Bounty biedt vele voordelen ten opzichte van welke andere trouwlocatie dan ook tijdens deze corona-crisis. Diverse onderzoeken wijzen uit dat buiten het virus niet / nauwelijks verspreid. Daar komt bij dat op zeilschepen buiten de 1,5 meter niet hoeft te worden gehandhaafd.

Aarzel niet! Wend uw steven naar Bataviahaven Lelystad, en zet alle zeilen bij voor een corona-proof bruiloft! Ons professionele team kan uw trouwdag volledig verzorgen, vanaf het moment dat u over de loopplank aan boord stapt, totdat u na een prachtige dag weer op de kade staat en samen aan uw getrouwde leven begint.

Deze dwarsgetuigde tweemaster is de ideale huwelijksboot. Het is niet alleen een mooi zeilschip, waarop u en uw gasten een prachtige zeiltocht over het waterhart van Nederland maakt. Als het Jawoord heeft geklonken, bent u verzekerd van een unieke locatie voor een spetterend feest.

Nu Nederland in de ban is van een onzichtbaar virus, bent u bij ons aan boord zo veilig als maar kan. Uw trouwdag wordt gegarandeerd onvergetelijk! U en uw gasten zullen er uw leven lang met voldoening op terugkijken.

Meer weten? Volg deze link!

Tot ziens aan boord!

 

Leave a Reply