Corona-veilig trouwen aan boord van Bounty

Corona proof trouwen op zeilschip bounty

Trouwlocatie Bounty biedt als zeilschip veel vrijheid en voordelen ten opzichte van welke andere trouwlocaties dan ook tijdens deze corona periode. Diverse onderzoeken wijzen uit dat buiten het virus niet / nauwelijks verspreid. Daar komt bij dat tijdens het zeilen op een  zeilschip, buiten de 1,5 meter niet hoeft te worden gehandhaafd.

Aarzel niet! Wend jullie steven naar Bataviahaven Lelystad, en zet alle zeilen bij voor een corona veilige bruiloft! Ons professionele team gaat jullie trouwdag volledig van A tot Z verzorgen, vanaf het moment dat jullie samen over de loopplank aan boord stappen, totdat jullie na een prachtige dag weer op de kade staan en het getrouwde leven begint.

Deze dwarsgetuigde tweemaster is de ideale huwelijksboot. Het is niet alleen een mooi zeilschip, waarop jullie en genodigde gasten een prachtige zeiltocht over het waterhart van Nederland maakt. Als het Jawoord heeft geklonken, zijn jullie verzekerd van een unieke locatie met de mogelijkheid voor Sailing & Dancing.

Bekijk deze video:

Ondanks dat Nederland in de ban is van een virus, zijn jullie bij ons aan boord zo veilig als maar kan. Wij varen volgens RIVM richtlijnen volgens ons COVID-19 protol

Jullie trouwdag wordt gegarandeerd onvergetelijk en jullie gasten zullen hun leven lang met voldoening op terugkijken.

Meer weten? Volg deze link!

Tot ziens aan boord!

Leave a Reply