Trouwen in Corona tijd? YES! Bij ons is dit mogelijk

Trouwen tijdens corona Covid19
Trouwen tijdens corona Covid19

Trouwplannen staan altijd onder hoogspanning. Het bruidspaar wil dat alles geregeld wordt om die ene dag perfect te laten verlopen.

Laat deze tijd van corona je niet tegenhouden bij het maken van trouwplannen!

Trouwschip Bounty is als het ideale ‘huwelijksbootje’ uitgerust met alle voorzieningen voor de perfecte trouwdag. Jullie dag wordt een onvergetelijke belevenis voor bruidspaar en alle gasten!!

Gebruik de extra tijd die jullie mogelijk hebben gekregen voor het plannen van jullie grote dag. Dit kan bijvoorbeeld volgend jaar plaatsvinden of later, maar mochten jullie op korte termijn op exclusieve wijze in het huwelijksbootje willen stappen is dat ook mogelijk met een select gezelschap (maximaal 38 personen). Huwelijken mogen namelijk onder bijzondere voorwaarden, mits voldaan aan de richtlijnen van het RIVM, plaatsvinden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Meer dan 60% van de bruidsparen die in de maanden april en mei zouden trouwen hebben al een nieuwe datum gekozen in de 2e helft van volgend jaar. Wees er dus op tijd bij, en volg deze link! Dan kunnen jullie je trouwdag, zelfs in deze crisistijd, met een gerust hart aan ons overlaten!

Een rondleiding is in deze tijd ook lastig in te plannen, daarom hebben wij nu de mogelijkheid voor jullie om een persoonlijke virtuele rondleiding te geven op het schip. Gedurende deze tour kunnen jullie live alle vragen stellen. Plan via deze link een persoonlijke afspraak in voor de virtuele tour.

Leave a Reply